Net zoals bij moederdag werken we met Pre-order bij vaderdag. 

Alle geschenken kunnen vanaf 6 juni afgehaald of verzonden worden .

Baard-set

€ 58,00

Baard-set

€ 58,00

PRE-ORDER DIT VOOR PAPA ,VOOR 25 MEI. DEZE WORDEN ENKEL OP AANVRAAG BESTELD. AFHALEN OF VERZENDEN VOORZIEN VANAF 6JUNI.

 

Een Must Have survival kit voor een bebaarde man. De Guardenza baardset bevat de meest essentiële producten die je nodig hebt om je snor en baard te hydrateren, verzorgen, stylen en te fixeren. Alles verpakt in een handige metalen kistje, die je overal gemakkelijk kunt meenemen.

De set bestaat uit:
Baardolie (30ml)
Baardbalsem (60ml)
Snorrenwax (15ml)
Baardkam
Metalen kistje

Hoe gebruik je de baard set?
Begin met een warme douche of je gezicht deppen met een vochtige, warme handdoek. na het wassen maak je baard handdoek droog. Gebruik baardolie om je waard te hydrateren, verzorgen en te verzachten. Sprenkel 4-8 druppels olie op de palm van je hand en wrijf je handen over elkaar. Masseer de olie op je huid en in je baardhaar van de wortel tot de puntjes. Gebruik de baardkam om de baardolie evenredig door je baardharen te verdelen. Om je baard goed in model te brengen, neem een kleine hoeveelheid baardbalsem uit het potje met behulp van je duimnagel. Wrijf het tussen je handpalmen totdat het zacht wordt en verspreid het gelijkmatig over je baard. Gebruik vervolgens de baardkam om je baard in model te brengen. Als laatste neem een kleine hoeveelheid snorrenwax met behulp van je duimnagel. Wrijf het tussen je vingers totdat het zacht wordt en verspreid het gelijkmatig over je snor. Gebruik de baardkam om je snor in model te brengen.
 

PRE-ORDER  VOOR 25 MEI, deze kunnen vanaf 6 juni afgehaald of verzonden worden.

Deze Belgische Gin heeft 6 x een award gewonnen!

Unieke scheve fles met inhoud van 50cl.

Hij blinkt echt uit in frisheid, maar dan wel op een complexe manier. Dat is naar alle waarschijnlijkheid volledig toe te schrijven aan de toevoeging van de Timut peper. Die zorgt er namelijk voor dat onder meer de fruit- en citrusaroma’s in de gin versterkt worden. Hierdoor krijg je zeker in combinatie met een wat bittere tonic en een toevoeging van frisse limoen een gin die je smaakpapillen aan het werk zet en op een zeer prettige manier verrast.

Perfect Serve

Natuurlijk is er een perfecte gin-tonic te maken met The Drunken Horse Gin. Dat doe je door 5cl gin in een mooi met ijs gevuld glas te doen. Daar voeg je een partje limoen aan toe en je topt het geheel af met een premium Indian tonic